Sitenin sağında bir giydirme reklam

LEMAN SAM ZONGULDAKLILARA MÜZİK ZİYAFETİ VERDİ

Kültür 27.11.2014 - 11:24, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 3565+ kez okundu.
 

LEMAN SAM ZONGULDAKLILARA MÜZİK ZİYAFETİ VERDİ

Ünlü sanatçı Leman Sam, Zonguldak’ta Genel Maden İşçileri Sendikası’nda konser verdi.
Ünlü sanatçı Leman Sam, konser vermek üzere Zonguldak’a geldi. Genel Maden İşçileri Sendikası’ndaki konsere Zonguldak Belediye Başkan Vekili Gökhan Demir’in yanı sıra CHP’li bazı yöneticiler ve davetliler katıldı.   Konserde ilk şarkısını söyleyen Leman Sam, “Ben o ağır linçten sonra bu kadar da insan gelmeyecek diye düşünüyordum ama gene varmış benim sevenim. Sivri dillilik biliyorsunuz 9 köyden kovuyorlar. Ben bir teşekkür etmek istiyorum, Maden İşçileri Sendikası’na bize bu salonu tahsis ettikleri için. Sendikalar önemlidir, o kadar gerçek sendika o kadar az kaldı ki diğerleri tel maşa. Tabii biz o dönemleri de gördük” diyerek sendikalara çattı.   Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’in yurt dışında olması sebebiyle konsere Başkanvekili Gökhan Demir’in katıldığını hatırlatan Sam, “Bu bütün her şeyi göze alıp bu günü bizimle birleştiren Sevcan’ı ve organizasyon firmasını kutluyorum. Bu arada belediye başkanımız Kore’deymiş. Güzel vakit geçiriyordur inşallah, bahçeleri gezsin. Siyasilerin daima işleri olduğu için vekili burada” diye konuştu.
Ünlü sanatçı Leman Sam, Zonguldak’ta Genel Maden İşçileri Sendikası’nda konser verdi.

Ünlü sanatçı Leman Sam, konser vermek üzere Zonguldak’a geldi. Genel Maden İşçileri Sendikası’ndaki konsere Zonguldak Belediye Başkan Vekili Gökhan Demir’in yanı sıra CHP’li bazı yöneticiler ve davetliler katıldı.

  Konserde ilk şarkısını söyleyen Leman Sam, “Ben o ağır linçten sonra bu kadar da insan gelmeyecek diye düşünüyordum ama gene varmış benim sevenim. Sivri dillilik biliyorsunuz 9 köyden kovuyorlar. Ben bir teşekkür etmek istiyorum, Maden İşçileri Sendikası’na bize bu salonu tahsis ettikleri için. Sendikalar önemlidir, o kadar gerçek sendika o kadar az kaldı ki diğerleri tel maşa. Tabii biz o dönemleri de gördük” diyerek sendikalara çattı.

  Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’in yurt dışında olması sebebiyle konsere Başkanvekili Gökhan Demir’in katıldığını hatırlatan Sam, “Bu bütün her şeyi göze alıp bu günü bizimle birleştiren Sevcan’ı ve organizasyon firmasını kutluyorum. Bu arada belediye başkanımız Kore’deymiş. Güzel vakit geçiriyordur inşallah, bahçeleri gezsin. Siyasilerin daima işleri olduğu için vekili burada” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.