Sitenin sağında bir giydirme reklam

TÜRK EĞİTİM-SEN BAŞKAN GÜNEŞ’İ ZİYARET ETTİ

Çaycuma 21.11.2014 - 20:30, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 4040+ kez okundu.
 

TÜRK EĞİTİM-SEN BAŞKAN GÜNEŞ’İ ZİYARET ETTİ

Türk Eğitim-Sen Zonguldak İl temsilcisi Şahin Ören ve yönetim kurulu üyeleri Saltukova Belediye Başkanı Zerrin Güneş’i makamında ziyaret ederek başarılarının devamını dilediler.
Başkan Ören, ‘Zerrin Başkan yöneticiliği iyi bilen, aynı zamanda çok kıymetli bir meslektaşımızdır. Kendisi Saltukova’ya belediye başkanı seçilmeden önce Sendikamızın Çaycuma Temsilciliğini de başarılı bir şekilde yürütmüş çok değerli bir arkadaşımızdır. Belediye başkanı seçildikten sonraki çalışmalarını yakından takip ediyor ve kendisi ile gurur duyuyoruz. İnanıyoruz ki eğitimci  yönü ve yönetici vasıfları ile birlikte Saltukova’ya unutmayacak hizmetler yapacaktır.’dedi. Başkan Güneş ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ‘Eski çalışma arkadaşlarımın beni ziyaret etmesi ve kendilerinde takdire mazhar sözcükler duymak beni ziyadesi ile memnun etmiştir. Onların ve beni bu göreve getiren halkımızın güvenine layık olacağımdan hiç şüpheleri olmasın.’dedi.(BKH)
Türk Eğitim-Sen Zonguldak İl temsilcisi Şahin Ören ve yönetim kurulu üyeleri Saltukova Belediye Başkanı Zerrin Güneş’i makamında ziyaret ederek başarılarının devamını dilediler.

Başkan Ören, ‘Zerrin Başkan yöneticiliği iyi bilen, aynı zamanda çok kıymetli bir meslektaşımızdır. Kendisi Saltukova’ya belediye başkanı seçilmeden önce Sendikamızın Çaycuma Temsilciliğini de başarılı bir şekilde yürütmüş çok değerli bir arkadaşımızdır. Belediye başkanı seçildikten sonraki çalışmalarını yakından takip ediyor ve kendisi ile gurur duyuyoruz. İnanıyoruz ki eğitimci  yönü ve yönetici vasıfları ile birlikte Saltukova’ya unutmayacak hizmetler yapacaktır.’dedi.

Başkan Güneş ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ‘Eski çalışma arkadaşlarımın beni ziyaret etmesi ve kendilerinde takdire mazhar sözcükler duymak beni ziyadesi ile memnun etmiştir. Onların ve beni bu göreve getiren halkımızın güvenine layık olacağımdan hiç şüpheleri olmasın.’dedi.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.