Sitenin sağında bir giydirme reklam

Belediyeden Bisikletlilere Güvenlik Yeleği

Çaycuma (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.10.2014 - 17:38, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 4122+ kez okundu.
 

Belediyeden Bisikletlilere Güvenlik Yeleği

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Çaycuma Belediyesi Bisiklet Topluluğuna güvenlik yeleği hediye etti.
Dünya Kalp Gününde yapmış oldukları etkinlikte bisikletçilere güvenlik yeleği hediye eden Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı’ya topluluk üyeleri teşekkür etti. Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hayri Kandemir’in de katıldığı ilçe merkezinde yelek dağıtımının ardından hatıra fotoğrafı çektiren bisiklet topluluğu ardından Zabıta aracı eşliğinde şehir turu attı. Başkan Kantarcı, ilçede bisiklet kullanımının artmasını arzu ettiklerini ifade ederek Belediye olarak bisikletlilerin yanında olduklarını dile getirdi.
Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Çaycuma Belediyesi Bisiklet Topluluğuna güvenlik yeleği hediye etti.

Dünya Kalp Gününde yapmış oldukları etkinlikte bisikletçilere güvenlik yeleği hediye eden Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı’ya topluluk üyeleri teşekkür etti. Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hayri Kandemir’in de katıldığı ilçe merkezinde yelek dağıtımının ardından hatıra fotoğrafı çektiren bisiklet topluluğu ardından Zabıta aracı eşliğinde şehir turu attı.

Başkan Kantarcı, ilçede bisiklet kullanımının artmasını arzu ettiklerini ifade ederek Belediye olarak bisikletlilerin yanında olduklarını dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.