Sitenin sağında bir giydirme reklam

DEVREK’TE ENGELLİLER YARARINA KAHVALTI DÜZENLENDİ

Devrek 29.09.2014 - 19:36, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7284+ kez okundu.
 

DEVREK’TE ENGELLİLER YARARINA KAHVALTI DÜZENLENDİ

Malkoç Kurban Bayramında Engellileri sevindirmeye hazırlanıyor.
Devrek Engelli Vatandaşlara Yardım ve Dayanışma Derneği Başkanı Songül Malkoç ve yönetimi tarafından geliri kurban bayramında engelli aileler ve çocuklarına kullanılmak üzere bir sabah kahvaltısı etkinliği düzenlendi.  Devrek Öğretmenevinde düzenlenen Kahvaltı etkinliğine;   AK Parti İlçe Başkanı Serdar Kelebek, CHP İlçe Başkanı Yaşar Bükrü,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Satılmış Tunçkaya,  Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı  İsmet Akdemir, TSO Meclis Başkanı İlkin Taşçı,  Milli Eğitim Şube Müdürü  Cihan Durdubaş, ADD Başkanı Murat Altunok,  CHP Belediye Meclis Üyeleri, Mustafa Esen, Bayram Çınar, Faik Mekik ve çok sayıda da davetli vatandaş katıldı. Programa yoğun işleri dolaysıyla katılamayan AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar’da Telgraf çekti.  Kahvaltı etkinliğine gelenleri yönetimiyle beraber kapıda karşılayan Songül Malkoç kendilerine masalarına kadar eşlik edip engelli aileleri ve çocuklarıyla da her zaman olduğu gibi yakından ilgilenmeyi de ihmal etmedi.  Kahvaltıda kısa bir konuşma yapan Başkan Malkoç, “ Biz Engelliler Derneği olarak 15 gün önce 7 aileyi çocuklarıyla beraber Ayvalık’a getirdik.  Orada 5 günlük onlara güzel bir tatil yaptırdık, kaynaştık. Bu anlamda da sağ olsun Kaymakamımız, Kilimli ve Çaycuma belediye başkanımız bize katkıda bulundular.  Sizin sayenizde sizinde katkılarınızla Kurban bayramın da engelli çocuklarımıza bayram hediyeleri verebilmek için acelece bu kahvaltı etkinliğini düzenledik. Geldiğiniz ve katkı verdiğiniz için hepinize teşekkür ediyoruz” dedi.(BKH)   
Malkoç Kurban Bayramında Engellileri sevindirmeye hazırlanıyor.

Devrek Engelli Vatandaşlara Yardım ve Dayanışma Derneği Başkanı Songül Malkoç ve yönetimi tarafından geliri kurban bayramında engelli aileler ve çocuklarına kullanılmak üzere bir sabah kahvaltısı etkinliği düzenlendi.

 Devrek Öğretmenevinde düzenlenen Kahvaltı etkinliğine;   AK Parti İlçe Başkanı Serdar Kelebek, CHP İlçe Başkanı Yaşar Bükrü,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Satılmış Tunçkaya,  Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı  İsmet Akdemir, TSO Meclis Başkanı İlkin Taşçı,  Milli Eğitim Şube Müdürü  Cihan Durdubaş, ADD Başkanı Murat Altunok,  CHP Belediye Meclis Üyeleri, Mustafa Esen, Bayram Çınar, Faik Mekik ve çok sayıda da davetli vatandaş katıldı. Programa yoğun işleri dolaysıyla katılamayan AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar’da Telgraf çekti.

 Kahvaltı etkinliğine gelenleri yönetimiyle beraber kapıda karşılayan Songül Malkoç kendilerine masalarına kadar eşlik edip engelli aileleri ve çocuklarıyla da her zaman olduğu gibi yakından ilgilenmeyi de ihmal etmedi.

 Kahvaltıda kısa bir konuşma yapan Başkan Malkoç, “ Biz Engelliler Derneği olarak 15 gün önce 7 aileyi çocuklarıyla beraber Ayvalık’a getirdik.  Orada 5 günlük onlara güzel bir tatil yaptırdık, kaynaştık. Bu anlamda da sağ olsun Kaymakamımız, Kilimli ve Çaycuma belediye başkanımız bize katkıda bulundular.  Sizin sayenizde sizinde katkılarınızla Kurban bayramın da engelli çocuklarımıza bayram hediyeleri verebilmek için acelece bu kahvaltı etkinliğini düzenledik. Geldiğiniz ve katkı verdiğiniz için hepinize teşekkür ediyoruz” dedi.(BKH) 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.