Sitenin sağında bir giydirme reklam

KANTARCI’NIN MUTLU GÜNÜ

Çaycuma 04.09.2014 - 14:23, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7015+ kez okundu.
 

KANTARCI’NIN MUTLU GÜNÜ

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı’nın oğlu Nihat Can Kantarcı Senem Rabia İstanbul Kandilli Cemile Sultan Korusu’nda yapılan görkemli düğün merasimi ile evlendiler.
İstanbul’daki ilk düğün merasimine, siyaset, iş ve sanat dünyasından seçkin isimler katıldı. İstanbul Modern Müzesi’nde editör olarak çalışan Nihat Can Kantarcı ile aynı müzede küratör olarak görev yapan Senem Rabia Kantarcı’yı mutlu günlerinde arkadaşları ve sevenleri de yalnız bırakmadı. Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, 13 Eylül Cumartesi günü SEKA Çay Bahçesi’nde kokteyl konseptinde düzenleyecekleri ikinci düğün merasimine tüm dostlarını davet ettiklerini söyledi.
Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı’nın oğlu Nihat Can Kantarcı Senem Rabia İstanbul Kandilli Cemile Sultan Korusu’nda yapılan görkemli düğün merasimi ile evlendiler.

İstanbul’daki ilk düğün merasimine, siyaset, iş ve sanat dünyasından seçkin isimler katıldı. İstanbul Modern Müzesi’nde editör olarak çalışan Nihat Can Kantarcı ile aynı müzede küratör olarak görev yapan Senem Rabia Kantarcı’yı mutlu günlerinde arkadaşları ve sevenleri de yalnız bırakmadı.

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, 13 Eylül Cumartesi günü SEKA Çay Bahçesi’nde kokteyl konseptinde düzenleyecekleri ikinci düğün merasimine tüm dostlarını davet ettiklerini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.