Sitenin sağında bir giydirme reklam

DEVREK KAYMAKAMLIGI’NIN PROJESİ BAKKA’DA İMZALANDI

Devrek 24.06.2014 - 18:43, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7967+ kez okundu.
 

DEVREK KAYMAKAMLIGI’NIN PROJESİ BAKKA’DA İMZALANDI

Devrek Kaymakamlığı’nın başvuru sahibi olduğu Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı’nın 2014 yılı Sosyal Kalkınma Mali Destek Programı kapsamında desteklenmeye hak kazanan “Devrek Baston Üreticilerinin Satış ve Pazarlama Teknikleri Eğitimi ve Online Satış Platformunun Oluşturulması (DEBASP)” Projesi’nin sözleşmesi imzalandı.
DEBASP Projesi bünyesinde Devrek İlçesi’nde faaliyet gösteren baston üretici ve satıcılarına satış-pazarlama teknikleri, müşteri ilişkileri ve ikna konularında beceri kazanma düzeyinde eğitim verilecek. Baston üretici ve satıcılarının ürünlerini pazarlayabileceği online satış platformu oluşturularak baston üretici ve satıcılarına e-ticareti sürdürebilmeleri açısından temel bilgisayar okuryazarlığı kazandırılacak. Proje bitiminde baston üretici ve satıcılarının hazırlanan e-ticaret sitesi üzerinden online satış yapmaları sağlanacak Ulusal ve uluslararası pazarda Devrek bastonunun tanıtımı ve bilinirliğini arttırmak amacıyla ulusal ve uluslararası fuarlara katılım gerçekleştirilecektir. DEBASP Projesi ortakları olarak, Devrek Kaymakamlığı adına Yazı İşleri Müdürü ve Proje Koordinatörü Gün Albayrak, Devrek Köylere Hizmet Götürme Birliği adına Devrek İlçe Özel İdare Müdürü İlyas Açık, Bülent Ecevit Üniversitesi Devrek Meslek Yüksekokulu adına (BEÜ) Devrek MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Sefa Kocabaş, Devrek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü adına Şube Müdürü Cihan Turhan, Devrek Ticaret ve Sanayi Odası adına Devrek (TSO)Genel Sekreteri Cihat Yaban, Proje Koordinatör Yardımcısı Misakı Milli İlkokulu Rehber Öğretmeni Halime Güngör’ün katıldığı imza töreninde Proje Sahibi olan Devrek Kaymakamlığı ve Proje Ortaklarının aralarındaki işbirliğinin ve iletişimin bir şekilde sona ererken, BAKKA adına ise sözleşme BAKKA Genel Sekreteri Faruk Tezel tarafından imzalandı. Ekip adına açıklama yapan Devrek Kaymakamı Orhan Yalınız İlçedeki kurumların işbirliği yaparak Devrek adına güzel çalışmaların ortaya çıkması için DEBASP Projesi’nin bir başlangıç olduğunu ve farklı proje girişimleri de yaptıklarını ifade etti. Proje’nin açılışı ise 27.06.2014 Cuma günü Devrek TSO’da gerçekleşecek. Aynı gün Devrek TSO’nun gerçekleştirdiği BAKKA 2013 yılı Doğrudan Faaliyet Desteği kapsamında Devrek TSO tarafından gerçekleştirilen “Devrek Bastonculuğu Mevcut Durum Analizi, Envanter Çalışması ve Devrek Evi Fizibilite Raporu” Projesi’nin de kapanışı yapılacak.
Devrek Kaymakamlığı’nın başvuru sahibi olduğu Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı’nın 2014 yılı Sosyal Kalkınma Mali Destek Programı kapsamında desteklenmeye hak kazanan “Devrek Baston Üreticilerinin Satış ve Pazarlama Teknikleri Eğitimi ve Online Satış Platformunun Oluşturulması (DEBASP)” Projesi’nin sözleşmesi imzalandı.

DEBASP Projesi bünyesinde Devrek İlçesi’nde faaliyet gösteren baston üretici ve satıcılarına satış-pazarlama teknikleri, müşteri ilişkileri ve ikna konularında beceri kazanma düzeyinde eğitim verilecek. Baston üretici ve satıcılarının ürünlerini pazarlayabileceği online satış platformu oluşturularak baston üretici ve satıcılarına e-ticareti sürdürebilmeleri açısından temel bilgisayar okuryazarlığı kazandırılacak. Proje bitiminde baston üretici ve satıcılarının hazırlanan e-ticaret sitesi üzerinden online satış yapmaları sağlanacak Ulusal ve uluslararası pazarda Devrek bastonunun tanıtımı ve bilinirliğini arttırmak amacıyla ulusal ve uluslararası fuarlara katılım gerçekleştirilecektir.
DEBASP Projesi ortakları olarak, Devrek Kaymakamlığı adına Yazı İşleri Müdürü ve Proje Koordinatörü Gün Albayrak, Devrek Köylere Hizmet Götürme Birliği adına Devrek İlçe Özel İdare Müdürü İlyas Açık, Bülent Ecevit Üniversitesi Devrek Meslek Yüksekokulu adına (BEÜ) Devrek MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Sefa Kocabaş, Devrek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü adına Şube Müdürü Cihan Turhan, Devrek Ticaret ve Sanayi Odası adına Devrek (TSO)Genel Sekreteri Cihat Yaban, Proje Koordinatör Yardımcısı Misakı Milli İlkokulu Rehber Öğretmeni Halime Güngör’ün katıldığı imza töreninde Proje Sahibi olan Devrek Kaymakamlığı ve Proje Ortaklarının aralarındaki işbirliğinin ve iletişimin bir şekilde sona ererken, BAKKA adına ise sözleşme BAKKA Genel Sekreteri Faruk Tezel tarafından imzalandı. Ekip adına açıklama yapan Devrek Kaymakamı Orhan Yalınız İlçedeki kurumların işbirliği yaparak Devrek adına güzel çalışmaların ortaya çıkması için DEBASP Projesi’nin bir başlangıç olduğunu ve farklı proje girişimleri de yaptıklarını ifade etti. Proje’nin açılışı ise 27.06.2014 Cuma günü Devrek TSO’da gerçekleşecek. Aynı gün Devrek TSO’nun gerçekleştirdiği BAKKA 2013 yılı Doğrudan Faaliyet Desteği kapsamında Devrek TSO tarafından gerçekleştirilen “Devrek Bastonculuğu Mevcut Durum Analizi, Envanter Çalışması ve Devrek Evi Fizibilite Raporu” Projesi’nin de kapanışı yapılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.