İHSANİYE SÜPER LİG’DE


Tepebaşıspor’u penaltı atışları sonucu 4-2 yenerek süper Amatör lige yükselen Kozlu İhsaniyesporspor, Bayat ve Akınspor’un ardından Süper Amatör Lig’e yükselen üçüncü takım oldu
İhsaniyespor Kulüp Başkanı Cengiz Bank, “Sonunda kazandık. Çok sevinçliyiz. Kazanmamızda tabiî ki etken olan, bize yardımcı olan özellikle belediye Başkanımıza ve diğer esnaf arkadaşlarımıza hepsine çok teşekkür ediyorum. Bugün süper Amatöre çıkan bir mahalle takımı var” dedi.
Zonguldak Birinci Amatör Küme’den Süper Amatör Lig’e yükselen Bayatspor ile Akınspor’un ardından üçüncü takım olarak ise Kozlu İhsaniyespor oldu.
Pazar günü kilimli Ahmet Şerifoğlu Stadı’nda Süper Amatör Lige çıkan üçüncü takım ekstra Play-Off maçı oynadı.
Evren Atış, Eren Gökmen ve Oğuz Gökmen hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşma oldukça çekişmeli geçti.
Her iki tamım taraftarlarını yoğun olarak destek verdiği maçın normal süresi 1-1 berabere tamamlandı ve uzatmalara gitti.
15’er dakikalık iki devre usulü olarak oynana uzatma devresinde de gol olmayınca penaltı atışlarına geçildi.
Penaltı atışları 3-1 kozlu İhsaniye’nin üstünlüğü ile tamamlandı ve 1-1’lik skora penaltı atış sonuçları eklenerek Kozlu İhsaniyespor, Tepebaşıspor’u 4-2 yenerek Süper Amatör Lig’e yükselmeyi hak etti.
Karşımalaşmada Tepebaşıspor’dan iki oyuncu da kırmızı kart gördü.
Penaltı atışlarının tamamlanması ile birlikte İnsaniyesyor oyuncuları, taraftarları ve yöneticileri, Süper Amatör Lig’e yükselmenin mutluluğunu ve sevincini yaşardılar.
Maçtan sonra şampiyonluk pozu veren İhsaniyespor’lular, çok mutluydular.